Adidas Originals kengät
Adidas Originals kengät
säästä jopa 50% myynnistä
 

Adidas Originals kengät
Etusivu >  Yksityisyyssuoja

Yksityisyyssuojatiedote

Olemme kaikki luottamuksellisia henkilökohtaisia ​​tietoja (vaikka tällaisia ​​tietoja seuraavissa olosuhteissa oikealla). Pidämme sinut suojatussa palvelimessa ja noudatamme kaikkia sovellettavia Yhdistyneen kuningaskunnan tietosuoja- ja tietosuojalainsäädäntöjä ajoittain.

Jos tilaat tämän sivuston, pyydämme teitä tulla ja kerätä henkilökohtaisia ​​tietoja, kuten nimi, sähköpostiosoite, laskutusosoite, toimitusosoite, puhelinnumero, tuotevalikoima, luottokortin tai muun maksun ja salasana. Voimme myös kerätä, ja kolmannen osapuolen mainos- ja sisällöntuottajat voivat kerätä tietoja, jos olet (esim. B. alkuperämaan URL-osoitteet, IP-osoitteet, verkkotyypit, kuten. E COM) Internetiin, selaimen tyypin, maan ja Telefonvorwahlist tietokoneeseen sivuillamme vierailun aikana nähdä sivulle, jossa klikkaat mainoksen annat sivuillamme, jokainen sana haku ("Käyttäjätiedot"). Voimme kerätä nämä tiedot, vaikka et rekisteröityisi kanssamme.

Sinun tulisi tietää, että tätä sivustoa seurataan ja se voi antaa tietoja vierailustasi, joka auttaa meitä ymmärtämään, miten parantaa laatutietopalvelua.

Vahvistetaan, että annat meille henkilökohtaisia ​​tietoja (tai julkisessa tietueessa) ja kaikki käyttäjän tiedot, joista voimme tunnistaa, istuu komission jäsen esiintymällä tietomme mukaisesti. Käytämme tietojasi vain seuraavissa tarkoituksissa:
* Me käsittelemme tilauksesi;
* Tilastointitarkoituksia varten tai tutkia verkkosivuston ja sen palveluiden parantamista;
* Sivuston sisällön ja mainonnan tekeminen itse;
* Sivuston hallintaan;
* Jos olet samaa mieltä, aiheesta voi olla kiinnostavia, se on mahdollista.

Sitoudut olemaan mitään vastusta edellä mainittujen meille puhelimitse, sähköpostitse tai tarkoituksen kirjallisesti ja vahvisti, että sitä ei pidetä yhtenä Sähköisen viestinnän tietosuojalaki riko mitään oikeuksia asetuksen (EY direktiivi) Regulations 2003.
Kun luot ostostili, saat online-tilaus postitse, e mail tai puhelin, esimerkiksi, joiden uskomme kiinnostavan tuotteistaan, tarjouksia tai erikoistarjouksia, mahdollisuus saatujen tietojen. Jos et halua ottaa yhteyttä näihin tarkoituksiin, muista tarkistaa oikea ruutu rekisteröinnin yhteydessä.
Ryhdymme kohtuullisiin toimenpiteisiin varmistaakseen, että henkilötietoja keräämme, miten rajoittaa joukko ihmisiä, joilla on fyysinen pääsy tietokantaan palvelimet, sekä asennuksen turvallisuus estää luvaton pääsy sähköisiin turvajärjestelmät estämiseksi, suojella. Internet-tiedonsiirto ei kuitenkaan voi olla täysin turvallista. Siksi emme voi taata tai taata tietoturvaomme, jonka lähetämme tietojemme, omalla vastuullamme.

Vaadittava kaikki tällaiset kolmannen osapuolen henkilökohtaiset tiedot ja kaikki sovellettavat Yhdistyneen kuningaskunnan tietosuoja- ja kuluttajalainsäädännöt kokonaan käsin aika ajoin täysin noudattamalla. Emme jakaa henkilökohtaisia ​​tietoja luettelon ulkopuolisten yritysten tai markkinointitarkoituksiin.
Käytämme evästeitä pitämällä nykyinen ostosistunnon mukauttaa kokemuksiasi, jotta voit hakea ostoskorin milloin tahansa - jos et hyväksy evästeitä, jotka voivat käyttää tätä sivua.
Tarkista säännöllisesti päivitykset tai muutokset tietosuojakäytäntöön. Politiikan aihepiirin pitäisi olla.
Takaisin

Ilmainen toimitus www.1kemilauqq.com

Yhteistyökumppanimme tarjoavat ilmaisen toimituksen

Adidas Originals kengät

Tutustu uusimpaan muotiin

säästä jopa 50% myynnistä

Nyt voimme löytää suuria saatavana verkossa.

Adidas Originals kengät

Copyright © 2020 www.1kemilauqq.com. All Rights Reserved.

adidasin puhdistuma,ostoksia Adidas Kengät,adidas kengät naisille myynnissä,Adidas miesten kengät,Adidas Kengät verkossa Intia,adidas superstar lenkkarit,halpa Adidas Kengät verkossa,adidas naisten lenkkarit